Link de plata in pagina Book A Room – Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Veti intra in pagina Book A Room pentru a efectua o rezervare si dupa completarea tuturor campurilor, veti primi o confirmare in aceeasi pagina si implicit un link de plata, link de plata care va va directiona pe pagina procesatorului Euplatesc.ro. Link-ul de plata este generat prin intermediul widget-ului 5stardesk.ro, Acceptul conditiilor GDPR (Politica GDPR) pe care trebuie sa-l dati in pagina Book A Room pentru generarea link-ului de plata, apartine site-ului 5stardesk.ro si nu site-ului nostru adrysvilla.ro.

Pentru garantarea rezervarii, solicitam un avans integral de 100 %. Termenul de plata dupa generarea link-ului este de 24 ore, dupa care, daca nu veti achita, rezervarea se va anula automat. Daca doriti sa achitati cu alte mijloace de plata (OP), ne puteti contacta la tel 0724855811 sau 0799969559.

Daca veti alege metoda de plata Online prin card bancar, este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro – daca au cod CVV2/CVC2) se efectueaza prin intermediul sistemului 3-D Secure, elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat Lei/RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv. Adrysvilla.ro (Revers SRL), nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.